Iets voor u?

Wat biedt Soekah

Je kunt bij Soekah terecht voor leergroepen, individuele begeleiding, relatie therapie, therapie en workshops. Soekah is er voor iedereen, man of vrouw, die wil groeien. Dit aanbod is er voor mensen die vastlopen en spanning ervaren in hun leven en ook voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Door middel van een intakegesprek zal ik kijken of jouw vraag aansluit bij wat ik kan bieden.

Leergroepen

Leergroepen zijn een soort cursusgroepen die ik samen met een collega geef. Vanuit mijn visie hecht ik waarde aan leergroepen: daarin leer je in verbondenheid niet alleen van de groepsleiders, maar ook van elkaar. Groepsleden kunnen elkaar wederzijds steunen in hun groeiproces. Wij bieden de volgende leergroepen:

– Je mag zijn

Je mag zijn is een leergroep speciaal voor vrouwen. In een groep van 6-8 vrouwen mogen we samen, in zes ochtenden, steeds meer ontdekken wie we zijn. Wie we mogen zijn als kind van God.
Lees verder op de pagina groepen.

Individuele begeleiding

Bij Soekah bieden wij de mogelijkheid voor individuele begeleiding, therapie en coaching. Na je aanmelding zullen we eerst door middel van een intakegesprek met jou nagaan of Soekah kan bieden wat jij nodig hebt. Lees hier meer.

 

Therapie

– Ervaring-Groepstherapie

De ervaring-therapie groep is geschikt voor iedereen die in zijn of haar leven vast loopt en hier spanning in ervaart. Je ervaart spanning en onmacht in het contact met jezelf en met de ander en de Ander. Je voelt het verlangen om deze negatieve cirkel te doorbreken en wil daar hulp bij.

Je kunt hier verder lezen voor meer informatie.

– Weg van gemis

Weg van gemis is een leergroep voor mensen met rouw. Rouw over een recent verlies of rouw die ‘verlaat’ komt: opgeschorte rouw. In deze groep bieden wij ruimte voor jouw weg in je pijn en gemis. Ruimte om te delen en om te helen in verbondenheid.
Lees  verder op de pagina therapie.

 

Workshops

Bekijk hier ons actuele aanbod.